Personal Training & Yoga - Marleen
Ik vind de yoga lessen van Floor super fijn! Ze laat je zijn wie je bent. Je mag jezelf uitdagen in de les zonder dat je gepusht wordt. Ze leert je te luisteren naar je eigen lichaam en laat iedereen in zijn waarde. Ook de voor- en eindontspanning zijn super fijn waardoor je zonder stress aan de yogales begint en helemaal ontspannen naar huis gaat. Ook krijg ik personal training van Floor. Ze is super kundig en weet ontzettend veel. Ze weet precies wat ik kan en nodig heb. Ze heeft me het vertrouwen in mijn eigen lijf en eigen kunnen weer terug gegeven en daar ben ik haar enorm dankbaar voor!

Yoga - Arjanne
Ondanks jaren afzien in de sportschool gebeurde het toch: binnen één maand driemaal ‘door mijn rug’. Blijkbaar was ik minder goed bezig dan ik dacht. Of begon ik nu echt oud te worden? Floor kende ik al en ik wist dat zij mensen kan motiveren en uitdagen, maar altijd met respect voor hun grenzen. Dus toen ze de stap nam om voor zichzelf te beginnen ging ik naar Flooreer met het idee ‘ik zie wel in hoeverre ik mee kan doen’. Dat viel alles mee, en na een week spierpijn ben je in de weken daarna echt soepeler. En ongelogen: ik ben van mijn lage rugpijn af! Wat ik nodig had, en bij Flooreer heb gevonden, was iemand die echt weet wat yoga is, en perfect duidelijk kan maken hoe je welke spieren kunt aanspannen of juist loslaten. (Schitterend hoe Floor voordoet hoe je iets níét moet doen.) Hoe vaag het ook klinkt, je komt thuis in je eigen lichaam en voelt wat er niet lekker zit. En dat allemaal zonder gezweef, gepreek en foute muziek, in een prettige ruimte met goed materiaal. Ik heb nog nooit zo heerlijk op een matje gelegen als tijdens de ontspanning na een intensieve les vinyasa yoga.

Yoga - Els
Zonder enige ervaring in yoga vond ik het fijn dat ik in een kleine groep kon starten en Floor ons stap-voor-stap kennis liet maken met alle aspecten van (hatha) yoga. Ik wil altijd graag het 'waarom' achter dingen weten en Floor kon dit perfect uitleggen: dan wel in de lessen, dan wel in de theoretisch achtergronden die ze iedere week per mail verstuurde. De ontspanning en het verplichte 'niks doen' kan ik iedereen aanraden; het is moeilijker dan het lijkt. Floor zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, dat je niets doet wat je niet wil, dat je goed begeleid wordt en dat er ruimte is voor vragen / extra uitleg. Dankjewel Floor voor de fijne lessen! Je hebt een kalmerende en positieve uitwerking op mij (en vast op vele anderen). 

Yoga - Anna Maria
Gun jezelf de yogalessen bij Floor! Als ik iemand met volle overtuiging kan aanraden, is zij het!
Ik ben als beginner gestart en het voelde meteen goed. Het geeft me veel uitdaging, zowel mentaal als fysiek maar er is ook alle ruimte en vertrouwen om mijn eigen weg te vinden in yoga. Het geeft rust, voldoening, het klopt.
De eindontspanning is elke week weer een cadeautje en het is heel fijn om in alle rust en in contact met jezelf de les uit te wandelen en dat mee je avond in te nemen (en nog langer). Floor kan je op een hele fijne manier meenemen waarin je oprecht de ruimte voelt om het op jouw manier, binnen je eigen grenzen te mogen ontdekken en ervaren. Het is elke week weer een cadeau!

Personal Training - Annamarie
Ik heb anderhalf jaar gebruik gemaakt van de Personal Training van Floor. Ik vind het moeilijk om woorden te vinden voor hoe goed Floor mij heeft geholpen om in de afgelopen maanden niet alleen fysiek, maar ook mentaal, fitter te worden. Elke training met Floor was leuk en nuttig: er was afwisseling, uitdaging op precies het juiste niveau en ruimte voor als het een keertje minder ging. Daarnaast bood Floor altijd een luisterend oor als ik dat nodig had en heeft ze mij laten inzien dat fitheid niet gaat om uiterlijk en cijfers, maar om hoe je jezelf voelt en wat je lichaam kan. Ik voel me nu voor het eerst in mijn volwassen leven zelfverzekerd in de sportschool en met sporten in het algemeen. Ik zal de personal training van Floor aan iedereen blijven aanraden en als mijn situatie ooit verandert, kom ik zeker bij haar terug.

Yoga - anoniem
De yogales van Floor is iedere week weer een moment waarop ik even echt aandacht heb voor mezelf. Ik ervaar in de les bewustzijn van mijn lichaam, mijn ademhaling en mijn gedachten. Het is een moment van rust en even opladen. Floor weet een fijne, ontspannen sfeer te creëren. Niet alleen door de ruimte, muziek, materialen en kaarsjes, maar ook door haar doen en laten. Ze geeft verschillende opties voor juist meer ontspanning of juist meer uitdaging in de bewegingen. Je kiest zelf waar jij je goed bij voelt en wat jij nodig hebt.

Yoga - Bianca
Mijn eerste kennismaking met yoga was gewoon thuis. Al snel wist ik dat ik dit ook graag onder begeleiding wilde gaan doen om zo meer kennis op te doen. Ik kwam terecht bij Floor en dit voelde meteen goed. Zij geeft de les met zoveel rust en kalmte dat je alleen van haar al ontspannen wordt.
De indeling van de lessen zijn erg prettig. Je begint met een stukje ontspanning gevolgd door inspanning en je sluit de les met een hele prettige ontspanning. Floor besteedt tijdens haar lessen ook aandacht aan individuele begeleiding. Ze zet je waar nodig net wat beter in de yogapose en laat je zien waar je nog meer ruimte hebt. Elke les is ook weer anders, want Floor zorgt voor ruime afwisseling in haar programma.
Voor mij is yoga echt een onmisbaar onderdeel geworden van mijn leven en Floor heeft hier een grote rol in gespeeld

Yoga - Mariëlle
Yoga bij Floor is iedere keer een ware en liefdevolle verademing. Tijdens haar lessen, voel ik me altijd welkom, is er ruimte om naar mijn eigen lijf te mogen luisteren en leer ik (na heel wat jaren yoga) iedere keer weer nieuwe elementen. Een fijne balans tussen rust, ruimte en uitdaging.

Yoga - Kirstin
Je hebt yoga en… Yoga.
Yoga bij Floor is dat laatste; de lessen zijn een vast onderdeel van mijn week geworden en als ik niet kan, baal ik echt.
De combinatie van Floor’s enthousiasme en rust is een gouden combi. Ontspanning en inspanning, zonder dat het opgelegd voelt of aan eisen moet voldoen. Mooie combi van lichaam en geest, zonder zweverig te worden…

Personal Training - Mirna
Ik vond het best wel een stap om naar een personal trainer te gaan maar wat ben ik blij dat ik bij Floor ben terecht gekomen! Ze heeft me enorm geholpen met vertrouwen in mijn lichaam krijgen, mijn ademhaling verbeteren en weer op kracht komen. En daarnaast was het, ook niet onbelangrijk, heel erg leuk!

Yoga - Joyce
De lessen die jij geeft zijn heerlijk! Fijne docente die ondanks dat het in groepsverband is de tijd voor je neemt. Met lichamelijke klachten wordt er naar een oplossing gezocht. Goede uitleg, fijne kleine groep. Tijd voor een grapje, terwijl we allemaal serieus bezig zijn met de les. Verder zijn de lessen leerzaam en heeft het mij leren ontspannen en wat meer los te laten. Vooral de rust vind ik heel fijn.

Yoga - Marleen
Ik ben gestart met yoga omdat ik het complete plaatje wat yoga biedt, wilde ervaren. De oefeningen, de rust en ontspanning, de sfeer, de totale beleving dus. En die heb ik gekregen! Ik vind de sfeer van de ruimte erg prettig en ik vind het super leuk hoe alles steeds klaar staat. Je voelt meteen de ontspannen sfeer als je de ruimte binnen stapt. En het belangrijkste, ik vind het heel erg leuk hoe Floor de lessen geeft. Super relaxt en altijd motiverend. Ook is het fijn dat je steeds met hetzelfde groepje mensen bent die dezelfde opbouw leren.

Yoga - Marloes
Goede sfeer, professionele manier van lesgeven, veel verdieping en 100% aandacht voor de deelnemers!

Yoga - Hans

Voortreffelijke cursus! Zowel inhoudelijk als overdracht van technieken. Voldoende tijd voor persoonlijke begeleiding.

Yoga - anoniem
De les is fijn en de opbouw is prettig: eerst rustig worden, dan actieve oefeningen, gevolgd door een eindontspanning.
Sinds een flinke tijd doe ik weer iets helemaal voor mezelf. Ik voelde me snel thuis bij Floor, in de omgeving en in de groep.