KRACHT IN JE LIJF
RUST IN JE HOOFD
STERK IN JE LEVEN


WHAT THE FAQ


Kan ik een proefles Yoga volgen?
Nee. En daar is een goede reden voor.
Mijn yogalessen zijn zorgvuldig opgebouwd en alle deelnemers hebben een beginnerscursus gevolgd.
De kans is groot dat je in een losse proefles als een kip zonder kop achter een zonnegroet aanholt en je door onbekende houdingen heen worstelt. Niet de kwaliteit die ik je wil bieden.
Daarbij ben ik van mening dat je niet in een uurtje kan beoordelen of yoga iets voor jou is. Ik werk daarom met lesreeksen van 8 weken. Dat is lang genoeg om een goed beeld te krijgen van mijn lessen en kort genoeg om snel weer te kunnen stoppen als het niet bij je past.

Kan ik een proefles Small Group Training volgen?
Nee. En daar is een goede reden voor.
De trainingen zijn zorgvuldig opgebouwd en ik heb met elke deelnemer een persoonlijke intake gedaan. Om de kwaliteit voor jou te kunnen waarborgen wil ik weten wie je bent, hoe je beweegt, wat je kan en niet kan. Daarbij komt het de kwaliteit van de training niet ten goede om mensen voor één keer mee te laten doen.
Een gratis kennismaking & intake plan je hier.

Wat als ik een keer niet kan?
Dat is geen probleem, echter ben je jouw credit van die week wel kwijt. Bij voldoende plek mag je een yogales of training op een ander moment inhalen maar dit is geen garantie. In een 24/7 alles on demand wereld is dat even wennen maar mijn ervaring is dat een vast moment in de week zorgt voor de meeste consistentie en dus de meeste impact op je lijf & leven.

Wat zijn de kosten?
Check tarieven.

Wat is het rooster?
Check momoyoga.

Waar is Flooreer gevestigd?
In Van der Valk Hotel Zaltbommel.
Hogeweg 65, Zaltbommel.